Βελτιώνοντας την εμπειρία πελατών στο σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατών, χρησιμοποιώντας το Hotjar - Μπαλανίκας, Αθανάσιος (2024)
Η παρούσα διπλωματική εργασία αναφέρεται στην σημαντικότητα της εφαρμογής και της χρήσης στρατηγικών Digital Marketing, από τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Σε ένα τεχνολογικό περιβάλλον το οποίο αλλάζει καθημερινά, το Digital Marketing μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις σημαντικά εργαλεία ανάπτυξης, με σκοπό την αναγνώριση των πελατών τους.