Οι αναπαραστάσεις του έθνους ως πολιτισμικό πλαίσιο κατασκευής έμφυλων ταυτοτήτων στην επίσημη εκπαίδευση: ανάλυση της ιδεολογικής λειτουργίας των αναπαραστάσεων της Ελληνικής Επανάστασης στο σχολικό βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού - Λαμπρίδης, Αλέξης (2024)
Το κείμενο συνοδεύεται από 16 εικόνες.