Ψηφιακός μετασχηματισμός στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού - Σπυροπούλου, Μαρία (2024)
Το υποστηρικτικό υλικό με τα παραρτήματα βρίσκεται στην κατοχή του συγγραφέα κι έχει αποσταλεί στον επιβλέποντα και στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής