Ανάλυση εκπαιδευτικών ενοτήτων και προγραμμάτων σπουδών στον τομέα των ανοιχτών δεδομένων - Παππάς, Γεώργιος (2024)
Ο πίνακας δεδομένων παρέχεται ως υποστηρικτικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διπλωματικής εργασίας