Δασικές πυρκαγιές σε οικισμούς (WUI) από αναφορές στα ΜΜΕ - Βαρσαμά, Χρυσούλα (2023)
Κατά την εκπόνηση της εργασίας προέκυψαν δυσκολίες που συνίσταντο στον έλεγχο, την ανάλυση, την επεξεργασία των δεδομένων από τα πρωτοσέλιδα, τα άρθρα από τις έντυπες και ηλεκτρονικές ελληνικές και ξένες εφημερίδες όπως επίσης και από τα κριτήρια επιλογής τους. Παρά τις δυσκολίες μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι ένα τέτοιο θέμα έχει επιστημονικό ενδιαφέρον και από άποψη γεωχωρική (WUI) αλλά και από άποψη κοινωνική, γιατί ο χώρος από τη μια δεν είναι απλά ένα φυσικό υπόβαθρο ούτε στατικό αλλά οι όποιες αλλαγές του, μπορούν να οδηγήσουν μαζί με άλλους παράγοντες, σε κοινωνικές αλλαγές και το αντίστροφο, και από την άλλη ο ρόλος των ΜΜΕ για γεγονότα όπως οι πυρκαγιές έχει επίσης κοινωνικό αντίκτυπο.