Ι-όλα ή τίποτα, μια πολυεπίπεδη παρέμβαση στην κοινότητα του Παραδείσου Αγίας Παρασκευής, με επίκεντρο τη βίλα του Α. Ιόλα. Σύγχρονη τέχνη και σύγχρονη κοινότητα σε διαλεκτική σχέση ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο - Σοφικίτης, Φοίβος (2023)
Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών μαζί με: Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών - Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας