Κλινική συνέντευξη σε ένα έργο τέχνης. Η δημιουργία κοινωνικών εννοιολογήσεων μέσω της αυθεντικής και άμεσης βιωματικής εμπειρίας με το έργο τέχνης από τον Κλινικό Κοινωνιολόγο-Καλλιτέχνη - Παιδαγωγικές καλλιτεχνικές δράσεις - Χούσου, Έλλη (2023)
https://socialart-ellihchoussou.blogspot.com/