«Κληρονόμοι» του τόπου μας - Το παράδειγμα της καινοτόμου καλλιτεχνικής πρακτικής στην ξύλινη ουρανία της μεταβυζαντινής εκκλησίας της Αγ. Παρασκευής Γόννων - Ενδυνάμωση της κοινότητας - Λαγού, Μαρία (2023)
Διϊδρυματικό ΠΜΣ: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Σχολή Καλών Τεχνών: Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών με Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Σχολή κοινωνικών επιστημών: Τμήμα Κοινωνιολογίας