Σχετικά με το ψωμί: διερεύνηση για τη σχεδίαση συστήματος χειρωνακτικής παρασκευής ψωμιού στο σπίτι
Σκοπός της εργασίας είναι η διερεύνηση της θεματικής του ψωμιού και πεδίων που σχετίζονται με τη χειρωνακτική διαδικασία παρασκευής του για την κατανόηση της αξίας για την ανθρώπινη υγεία και ψυχολογία, την σημασία στην κατανάλωση, τις κοινωνικές και πολιτισμικές προεκτάσεις με στόχο τον ορισμό ενός...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Παπασηφάκη, Αικατερίνη |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | Σκουρμπούτης, Ευγένιος |
| Γλώσσα: | el_GR |
| Δημοσίευση: |
2023
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://hdl.handle.net/11610/25528 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Το δικό μου ψωμί :
από: Merzenich, Margret
Δημοσίευση: (2012) -
Παραγωγή αρτοσκευασμάτων με την αξιοποίηση των υποπροϊόντων της βιομηχανίας οίνου
από: Αναστασόπουλος, Μιλτιάδης
Δημοσίευση: (2024) -
Από το στάρι στο ψωμί :
από: Μποσδίκος Δημήτρης
Δημοσίευση: (2005) -
H θεατρική ομάδα bread and puppet:τελετουργία και ανατρεπτικός λόγος μέσα από τις παραστάσεις και την δημιουργία κοινότητας.
από: Τσιχλιά, Ευγενία - Παναγιώτης
Δημοσίευση: (2015) -
Αρχαία διατροφή :
από: Καραμήτρου-Μεντεσίδη, Γεωργία
Δημοσίευση: (2005)