Υπηρεσία παράδοσης υλικών και συνταγών κορεάτικου φαγητού στο σπίτι - Μαυρομανωλάκη, Κυριακή (2023)
Η παρούσα εργασία αφορά μία υπηρεσία παράδοσης φρέσκων υλικών και συνταγών της κορεάτικης κουζίνας. Πρόκειται για μια εργασία που εστιάζει στην κορεατική κουλτούρα και κουζίνα και πως αυτά μπορούν να έρθουν με μια απλή υπηρεσία διανομής φαγητού στο σπίτι μας. Αναλυτικά ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να διαλέξει το κατάστημα και την συνταγή που επιθυμεί και στην συνέχεια θα του παρέχονται στο σπίτι του τα ακριβής υλικά με την αναλυτική συνταγή που έχει επιλέξει.