Hallelujah - Spanou, Ioanna; Σπανού, Ιωάννα (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, 2023)
Η συγκεκριμένη ταινία ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την καθημερινότητα σε μια εκκλησία Αφρικανών Χριστιανών τραγουδιστών γκόσπελ μουσικής στο κέντρο της Αθήνας.