Forest school and its contribution in the formation of environmental identity - Tsiompanos, Konstantinos; Kokkoris, Giorgos; Τσιομππάνος, Κωνσταντίνος; Κόκκορης, Γεώργιος (2023)
Η παρούσα εξετάζει το πώς η παιδαγωγική μέθοδος του σχολείου του δάσους δύναται να συνεισφέρει στην διαμόρφωση της περιβαλλοντικής ταυτότητας των παιδιών. Η έρευνα βασίστηκε στην εξέταση της ομάδας. Τα αναλυθέντα δεδομένα που προέκυψαν από τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια έδειξαν ότι όντως το Σχολείο του Δάσους λειτουργεί ως μια εφαρμοσμένη μέθοδος για την διαμόρφωση περιβαλλοντικής ταυτότητας στους συμμετέχοντες μαθητές.