Υλοποίηση σχεδιαστικού συστήματος για μια πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Χρήστου, Χρήστος; Christou, Christos (2023)
Η παρούσα διπλωματική εργασία εκπονήθηκε στο πλαίσιο απόκτησης του προπτυχιακού τίτλου σπουδών, από την πολυτεχνική σχολή Μ.Π.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου.Στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η ανάλυση και ανάπτυξη ενός συστήματος παροχής υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού, το οποίο θα απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει εκτός από τη μελέτη αντίστοιχων και κοντινών παραδειγμάτων από τον χώρο της Ελλάδας και του εξωτερικού, τη διαδικασία ανάπτυξης και υλοποίησης ολόκληρου του συστήματος σχεδίασης της διεπαφής χρήστη καθώς και της διαδρομής εμπειρίας του. Το παραδοτέο σχεδιαστικό σύστημα της πλατφόρμας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα κεφάλαια ενός σχεδιαστικού συστήματος, όπως σχεδιασμός ταυτότητας, χρήση γραμματοσειρών και χρωμάτων, σχεδιαστικών αντικειμένων καθώς και το πάντρεμα τους στις τελικές οθόνες για τα διάφορα στάδια της λειτουργίας του προγράμματος κατά τη διαδικασία χρήσης της πλατφόρμας από τον τελικό χρήστη.