Η ελληνική ακτοπλοΐα και η γαλάζια οικονομία και ανάπτυξη - Θειάσπρας, Αλέξανδρος (2023)
Η εργασία περιγράφει ένα κεφάλαιο για την ελληνική ακτοπλοΐα και ένα για την γαλάζια οικονομία και ανάπτυξη. Αναφέρονται οι προκλήσεις και η σχέση μεταξύ των δύο.