Η επιχειρηματική εκπαίδευση στην Ελλάδα και την Ευρώπη - Πολίτη, Ειρήνη; Politi, Eirini (2023)
Το παρόν έγγραφο αποτελεί διπλωματική εργασία η οποία εκπονήθηκε στο πλαίσιο του Δι-ιδρυματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Ψηφιακή Τεχνολογία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα», σε συνεργασία του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η διπλωματική εργασία ολοκληρώθηκε υπό την επίβλεψη του καθηγητή της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ασκούνη Δημήτριο.