Ο ρόλος της διατροφής στο εντερικό μικροβίωμα και συσχέτιση με την υγεία (Βιβλιογραφική) - Μηνά, Θεοδώρα (2023)
Το θέμα της εγρασίας είναι ακόμα αμφιλεγόμενο και υπο διερεύνηση. Νεα στοιχεία μπορεί να προκύψουν μετα την υποβολή αυτησ της εργασίας.