Διερεύνηση της άποψης και της αποδεκτικότητας των καταναλωτών για τα λειτουργικά τρόφιμα σε δείγμα υγιών εθελοντών (Πειραματική) - Υφαντή, Φλώρα (2023)
Ο σκοπός της πτυχιακής εργασίας ήταν η διερεύνηση της άποψης και της αποδεκτικότητας των καταναλωτών για τα λειτουργικά τρόφιμα σε δείγμα υγιών εθελοντών. Προκειμένου να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα πραγματοποιήθηκαν δύο έρευνες μέσω ερωτηματολογίων. Το ένα ερωτηματολόγιο περιλάμβανε ερωτήσεις ενός γρήγορου ιστορικού και για την αποδεκτικότητα των λειτουργικών τροφίμων ενώ το δεύτερο περιείχε τρόφιμο/ομάδα τροφίμων σε σχέση με συχνότητα κατανάλωσης λαμβάνοντας υπόψη τις διατροφικές συνήθειες κατά τα τελευταία δύο έτη. Τα ερωτηματολόγια δόθηκαν ηλεκτρονικά στους καταναλωτές για διευκόλυνση λόγω πανδημίας.