Πληροφοριακά συστήματα για την υποστήριξη των βιώσιμων μεταφορών και των Green Logistics - Φρούσου, Αικατερίνη (2023)
Η παγκοσμιοποίηση, ο σκληρός διεθνής ανταγωνισμός, η αυξανόμενη ζήτηση των πελατών, η κυριαρχία του ηλεκτρονικού εμπορίου, η προστασία του περιβάλλοντος και η πολυπλοκότητα των σημερινών συστημάτων εφοδιασμού είναι μερικές από τις σύγχρονες τάσεις που απαιτούν την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην εφοδιαστική αλυσίδα. Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να παράσχει μια απεικόνιση των πληροφοριακών συστημάτων για την υποστήριξη των βιώσιμων μεταφορών και των Green Logistics. Για αυτόν τον λόγο, παρουσιάζονται τα Logistics και η εφοδιαστική αλυσίδα, τα logistics σε συνδυασμό με τη βιωσιμότητα και τα πληροφοριακά συστήματα στα Logistics και τα Green Logistics.