Οι θεατροπαιδαγωγικές τεχνικές στην διδακτική της ανάγνωσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση - Λουκά, Αικατερίνη (2023)
Στόχος της παρούσας εργασίας είναι η εξέταση της συμβολής και του ρόλου της Θεατρικής Τέχνης στους μαθητές και τις μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ειδικότερα η έρευνα στοχεύει μέσα από μια ποσοτική έρευνα με διενέργεια ερωτηματολογίου να διερευνήσει το ποιες τεχνικές χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για τη διδασκαλία της ανάγνωσης, καθώς και κατά πόσο πιστεύουν ότι οι θεατροπαιδαγωγικές μέθοδοι είναι αποτελεσματικές στη διδασκαλία της ανάγνωσης.