Η τηλεκπαίδευση την εποχή της πανδημίας covid-19: η αποτύπωση των εμπειριών των εκπαιδευτικών μέσω της ψηφιακής αφήγησης - Μπίνιου, Καλλιόπη (2023)
Η παρούσα έρευνα στοχεύει στην ανάδειξη της υποκειμενικής εμπειρίας εκπαιδευτικών που βίωσαν την πανδημία Covid-19 και τις απόψεις τους σχετικά με την τηλεκπαίδευση. Τα βασικό ερευνητικό ερώτημα στο οποίο αποσκοπεί να απαντήσεις είναι το ακόλουθο: Ποιες είναι οι απόψεις και οι εμπειρίες των εκπαιδευτικών σχετικά με την τηλεκπαίδευση εν μέσω της πανδημίας Covid-19. Επίσης διερευνά και τα συναισθήματα που τους δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πως αυτό επηρέασε το διδακτικό τους έργο. Τέλος εμβαθύνει στα επίπεδα του stress που τους δημιούργησαν τόσο η τηλεκπαίδευση όσο και οι συνθήκες της πανδημίας.