Προσθετική κατασκευή με μέταλλα: case study Fsae Upright - Χασιαλής, Βασιλειος (2023)
Η παρούσα διπλωματική εργασία συνοψίζει ερευνητικό υλικό πειραματικών δεδομένων και πληροφοριών γύρω από την προσθετική κατασκευή για την παραγωγή μεταλλικών προϊόντων. Παρουσιάζονται στοιχεία ιστορικά αλλά και τεχνικά για να τοποθετηθεί η τεχνολογία αυτή με σαφήνεια και να γίνει κατανοητό το αντικείμενο που απασχολεί στην βιομηχανία. Παράλληλα, γίνεται αναφορά σε ένα εξάρτημα που ονομάζεται Upright και δίνεται η περιγραφή του και η χρήση που προορίζεται.