Συγκριτική μελέτη προγραμμάτων για τη διδασκαλία της γλώσσας ως προς τις πρακτικές συμπερίληψης και συνεκπαίδευσης των μαθητών και μαθητριών με ειδικές μαθησιακές ανάγκες σε μια τυπική τάξη και διδακτικές προτάσεις - Λαγοπούλου, Ολυμπία (2022)
Η συγκεκριμένη εργασία εκπονήθηκε με στόχο τη συγκριτική μελέτη Προγραμμάτων Σπουδών , του 2011 και του 2021, της Νεοελληνικής Γλώσσας στο Γυμνάσιο.