Προστασία των ανηλίκων σε διαδικτυακά περιβάλλοντα - Παραστατίδου, Βασιλική; Κιόρντια, Διονύσιος (2022)
Η εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου της Σάμου. Θέμα της παρούσας εργασίας είναι η «Προστασία των Ανηλίκων σε Διαδικτυακά Περιβάλλοντα» υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Λίλιαν Μήτρου και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2022.