Διερεύνηση της επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών προσχολικής αγωγής και γονέων κατά τη διάρκεια εφαρμογής της τηλεκπαίδευσης στην περίοδο της πανδημίας Covid-19 - Κορμά, Ευθυμία (2022)
Η πανδημία του Covid-19 διατάραξε την ποιότητα των ανθρώπινων σχέσεων και οδήγησε στην κατάλυση σημαντικών πτυχών της κοινωνικής ζωής, επηρεάζοντας τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο την ανθρώπινη επικοινωνία καθώς και την καθημερινότητα, οικογενειακή, επαγγελματική και ψυχαγωγική. Στο πλαίσιο αυτό, επέβαλλε νέες συνθήκες λειτουργίας των σχολείων, τα οποία έπρεπε να προσαρμόσουν τη διδασκαλία στα νέα δεδομένα, αξιοποιώντας τα ψηφιακά περιβάλλοντα. Ψηφιακές, όμως, πλατφόρμες χρησιμοποιήθηκαν και για την επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων, η οποία έχει πολύμορφη σημασία και ειδικά στη συγκυρία αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη και κατέστη βασική προτεραιότητα, ιδιαίτερα για τη βαθμίδα της προσχολικής αγωγής.