Ο αγροτικός τομέας και τοπική ανάπτυξη: μελέτη περίπτωσης της ελαιοκομία στη Βοιωτία - Κώτης, Ηλίας (2022)
Η εργασία αναφέρεται στην αγροτική ανάπτυξη της ελαιοκομίας του νομού Βοιωτίας και στο πώς μπορεί μελλοντικά να αποτελέσει πόλο έλξης για εργασία νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες για τον κλάδο του αγροτικού τομέα