Σύγκριση απόψεων καταναλωτών νωπών αγροδιατροφικών προϊόντων σε πέντε περιοχές της Ελλάδας - Γκριντέλα, Άννα (2022)
Βασικό αντικείμενο αυτής της εργασίας, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της είναι η συγκριτική ανάλυση απόψεων των καταναλωτών για την ποιότητα των νωπών αγροδιατροφικών προϊόντων. Για τη διεξαγωγή της έρευνας χρησιμοποιήθηκε ερωτηματολόγιο που δόθηκε στους καταναλωτές σε πέντε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα: Αθήνα ( Αγία Βαρβάρα, Νίκαια), Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά, Νεάπολη) και Τρίκαλα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στατιστική ανάλυση των δεδομένων και των μεταβλητών έτσι ώστε να προβώ σε συμπεράσματα και μετέπειτα σε απαντήσεις των ερωτημάτων της εργασίας. Τα ερωτήματα είναι: Ποιες είναι οι αντιλήψεις των καταναλωτών για την ποιότητα των νωπών αγροδιατροφικών προϊόντων; Υπάρχει σχέση ανάμεσα στην αναζήτηση της ποιότητας και τα δημογραφικά χαρακτηριστικά του καταναλωτή ; Κατά πόσο επηρεάζεται η αγορά των αγροδιατροφικών προϊόντων (ως σημείο προμήθειας), από την αντίληψη των καταναλωτών για την ποιότητα ;.