Ψηφιακή ιστορία - Κουτρουφίνη, Αναστασία (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2022)
Γεια σας! Είμαι ο Άκης ο αρκουδάκης και είμαι πολύ στεναχωρημένος. Τα ζώα στο δάσος έχουν οργανώσει έναν διαγωνισμό. Όποιος βρει τον κρυμμένο θησαυρό είναι ο νικητής και θα ανακηρυχτεί αρχηγός αυτού του δάσους. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν μπορώ να ψάξω γρήγορα να βρω τον κρυμμένο θησαυρό. Κουράζομαι! Όμως η κουκουβάγια, που ξέρει που είναι ο θησαυρός, είπε ότι ο χάρτης για το θησαυρό είναι στο μέρος του δάσους, όπου κοντά σε αυτό θα μπορούσε να μείνει ο άνθρωπος, μπορείτε να βρείτε που είναι; Χτες, συνάντησα στη στάση λεωφορείου, στην άκρη του δάσους ένα κοριτσάκι, τη Μαρία και με τη φωτογραφική της μηχανή έβγαλε φωτογραφίες το μικρό μας δάσος. Μου πρότεινε να σας στείλει μήνυμα για να με βοηθήσετε. Οπότε, κοιτάξτε προσεκτικά τις φωτογραφίες, και σας παρακαλώ βρείτε που είναι ο θησαυρός. Περιμένω την απάντησή σας στην ηχογράφηση που θα στείλετε στη Μαρία. Ευχαριστώ πολύ!