Αντιμικροβιακές εδώδιμες μεμβράνες: εφαρμογές και προκλήσεις - Ντουλάτι, Χένρι; Dulati, Henri (2022)
Εάν ο εικοστός αιώνας είναι ο αιώνας του πλαστικού ο εικοστός πρώτος αιώνας είναι ο αιώνας της αντιμικροβιακής εδώδιμης μεμβράνης.