Στάσεις και αντιλήψεις των κατοίκων της Λέσβου για την κυκλική οικονομία - Ψευτογκά, Διαμαντίνα (2022)
Το ερευνητικό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για την εκπόνηση της έρευνας είναι το ερωτηματολόγιο και δημιουργήθηκε μέσω της εφαρμογής της Google, Drive