Κοινωνικές επιπτώσεις της ρύπανσης του Ασωπού και της λεκάνης απορροής του: πολιτικές αντιμετώπισης του προβλήματος - Μπόρσι, Κρίστ (2022)
Η εργασία ήταν για τις κοινωνικές επιπτώσεις της ρύπανσης του Ασωπού και της λεκάνης απορροής του. Πολιτικές αντιμετώπισης του προβλήματος. Μέσα από την εργασία είδαμε πως ξεκίνησε η ρύπανση του Ασωπού και την πορεία μέχρι σήμερα