Πλήρης αξιοποίηση χώρου και δυνατοτήτων στο λιμάνι Λιναριάς - Σκύρου: από τον οραματισμό στην υλοποίηση - Πλάκα, Βαλεντίνα; Σκαναβή, Κωνσταντίνα; Αντωνόπουλος, Κυριάκος (2022)
Ο μικρός τουριστικός λιμένας της Λιναριάς-Σκύρου θεωρείται ένας κομβικός λιμένας, ως προς την γεωγραφική του θέση. Στην παρούσα μελέτη θα αναλυθεί ως προς την πρωτοτυπία του, την ανταγωνιστικότητά του και τον αειφορικό του χαρακτήρα, που τον καθιστούν ως μοντέλο αναπαραγωγής κι άλλων ελληνικών τουριστικών λιμένων.