Η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική στην Μεσόγειο: προκλήσεις και προοπτικές - Κυρμπάση, Ελπινίκη (2022)
Ως προς την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την Μετανάστευση και την συμφωνία Ε.Ε. Τουρκίας, η εργασία παρακολουθεί συνοπτικά την εξέλιξή τους έως τον Ιούνιο 2016