Η συμβολή των παραδοσιακών οικισμών στον πολιτιστικό τουρισμό της Ελλάδας - Καφέζας, Γιώργος (2022)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία θα μελετηθεί η συμβολή που έχουν οι παραδοσιακοί οικισμοί στον πολιτιστικό τουρισμό στην Ελλάδα με ιδιαίτερη έμφαση στους παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής του Μετσόβου, η οποία αποτελεί σήμερα μια κατεξοχήν περιοχή, η οποία συνδυάζει τόσο τον πολιτιστικό τουρισμό όσο και τους παραδοσιακούς οικισμούς.