Παραγωγή ταινίας ντοκιμαντέρ με τίτλο "Μια ιστορία από ζάχαρη" - Κόκα, Φιοράλμπα (2022)
Η παρούσα εργασία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της εκπόνησης της διπλωματικής μου διατριβής για τα ζητούμενα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Πολιτισμός και Παραγωγή Ντοκιμαντέρ». Η διπλωματική εργασία φέρει τον τίτλο «Παραγωγή ταινίας ντοκιμαντέρ με θέμα το ιστορικό λουκουμοποιείο της Αθήνας, «Βομβύλα»» και το κείμενο έχει στόχο να συνοδεύσει την ταινία με τίτλο «Μια Ιστορία από Ζάχαρη», η οποία παρουσιάζει ένα από τα πιο ιστορικά λουκουμοποιία της Αθήνας, αυτό των αδερφών Βομβύλα. Στο κείμενο αποτυπώνεται η διαδικασία της παραγωγής της ταινίας και αναλύονται τα διαφορετικά στάδια που αυτή περιλαμβάνει, από την σύλληψη της ιδέας και την έρευνα μέχρι και το μοντάζ.