Επίδραση θερμοκρασίας στον μεταβολισμό βενθικών διατόμων - Papadopoulou, Athina; Παπαδοπούλου, Αθηνά (2022)
To ερευνητικό κομμάτι της εργασίας διεξάχθηκε στο Ερευνιτικό Κέντρο Φυσικών Επιστήμων του Στζέτσιν (Szczecin) της Πολωνίας