Ανάλυση και οπτικοποίηση χωρικών δεδομένων βάσει αποτελεσμάτων ερωτήσεων κατάταξης - Γαλάνης, Αλέξανδρος (2022)
Ο στόχος της διπλωματικής εργασίας είναι η ανάπτυξη ενός συστήματος για την κατάταξη χωρικών δεδομένων βάσει των προτιμήσεων χρηστών. Συνοπτικά το πρόβλημα που επιχειρεί να επιλύσει το με την εφαρμογή προηγμένων αλγορίθμων, είναι η εύρεση πλήθους σημείων ενδιαφέροντος με χρήση χωρικών δεδομένων και κριτηρίων ενδιαφέροντος. Οι αλγόριθμοι αυτοί εφαρμόζονται σε γειτονικά σημεία ενδιαφέροντος, ώστε να δημιουργείται ένα δίκτυο σημείων, από το οποίο θα προκύψουν οι τελικές επιλογές.