Δημιουργία βάσης δεδομένων λυμάτων βιολογικού καθαρισμού Μυτιλήνης - Προκοπίου, Ευστράτιος (2022)
Το αντικείμενο αυτής της μεταπτυχιακής διατριβής κινείται γύρω από τη συγκέντρωση στοιχείων για βιολογικό καθαρισμό Μυτιλήνης και το δίκτυο αποχέτευσης της πόλης της Μυτιλήνης με στόχο την δημιουργία μιας βάσης δεδομένων με δυνατότητα αποθήκευσης γεωχωρικών δεδομένων, που θα συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία για περεταίρω ανάλυση. Γίνεται ανάλυση των σταδίων του βιολογικού καθαρισμού, λεπτομερής ανάλυση των δεδομένων που συγκεντρώθηκαν και τέλος ανάλυση της μεθοδολογίας που ακολουθήθηκε για τη δημιουργία της βάσης δεδομένων και της αποθήκευσης των δεδομένων σε αυτή.