Αντιλήψεις για την ποιότητα νωπών αγρό-διατροφικών προϊόντων: η περίπτωση των καταναλωτών βιολογικών και συμβατικών λαϊκών αγορών στη Αθήνα - Μούτση, Ιφιγένεια (2022)
Η παρούσα μελέτη που διεξαχθεί μέσα από τα πλαίσια της πτυχιακής εργασίας είχε ως θέμα << Αντιλήψεις για την ποιότητα νωπών αγρό-διατροφικών προϊόντων: η περίπτωση των καταναλωτών βιολογικών και συμβατικών λαϊκών αγορών στη Αθήνα.>>. Είναι μια ερευνά που έγινε με σκοπό την καταγραφή των απόψεων των καταναλωτών για τα αγο-διατροφικά προϊόντα. Η πτυχιακή αρχικά περιλαμβάνει μέσα το θεωρητικό κομμάτι που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τους βασικούς ορούς για την ποιότητα της σημάνσης ποιότητας της αλυσίδες διακύμανσης βασικούς ορούς δηλαδή για να μπορέσουμε στην συνεχεία να καταλάβουμε την ερευνά. Έπειτα γίνεται μια αναφορά για την μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την συλλογή των δεδομένων. Ακόμα αναφέρονται τα ερωτήματα που χρησιμοποιήθηκαν για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα και δίνονται όλα τα αποτελέσματα που βγήκαν μεσώ του προγράμματος SPSS σε πίνακες και διαγράμματα για να μπορέσουμε να τα παρατηρήσουμε και να καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα. Τέλος αναφέρονται τα αποτελέσματα που προέκυψαν μέσα από αυτή την έρευνα που διεξήχθη.