Η συμπεριφορά του καταναλωτή στα οπτικά είδη - Σίδερης, Γεώργιος (2022)
Η εργασια αυτή έχει ως σκοπό να κάνει μια εκ των βαθέων ερευνα στον κλάδο των οπτικών ειδών στην Ελλάδα . Έπειτα από πολύμηνη ερευνα σε συνέργια με αρκετά καταστήματα οπτικών του κλάδου καταλήξαμε σε άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα για την συμπεριφορά των Ελλήνων καταναλωτών .