Η συμβολή των κοινωνικών δικτύων στους νέους στις βουλευτικές εκλογές του 2019 - Κατσιμάρδου, Ιωάννα (2022)
Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως το Facebook και το Twitter, χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο από την πολιτική παγκοσμίως, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τους ίδιους τους πολίτες, όσο και τα πολιτικά κόμματα και θεσμούς. Σε αρχικό στάδιο αναδεικνύεται το διαδίκτυο στην πολιτική σκηνή, που είναι και το έναυσμα χρήσης των κοινωνικών δικτύων. Το δεύτερο στάδιο της παρούσας εργασίας ήταν η παρουσίαση της κοινωνικής δικτύωσης μέσω των προεκλογικών εκστρατειών. Ολοκληρώθηκε η παρούσα εργασία, με τη διενέργεια έρευνας σε Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, προκειμένου μα προσδιοριστεί ο βαθμός επηρεασμού των κοινωνικών δικτύων στις πολιτικές απόψεις και επιλογές τους.