Η διαχείριση των διοικητικών δομών και η λήψη αποφάσεων στο Βοστάνειο δημόσιο νοσοκομείο Μυτιλήνης: καλές πρακτικές σε υπηρεσιακά θέματα υγείας και τα αποτελέσματά τους στις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ του προσωπικού - Χατζηλάμπρου, Νικόλαος (2022)
Η Διαχείριση των Διοικητικών Δομών και η λήψη αποφάσεων στο Βοστάνειο Δημόσιο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Καλές πρακτικές σε υπηρεσιακά θέματα υγείας και τα αποτελέσματά τους στις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ του προσωπικού