Αξιολόγηση των κολυμβητικών νερών για τις παραλίες της Σάμου (2010-2015) - Νιτοδά, Καλλιόπη (2022)
Στην παρούσα εργασία εξετάζουμε την ποιότητα των υδάτων των παραλιών της Σάμου, μέσα από την συγκριτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων δειγματοληψιών, δύο βασικών μικροοργανισμών, του εντερόκοκκου και των κολοβακτηριδίων, η παρουσία των οποίων αποτελεί δείκτη μόλυνσης των υδάτων.