Physicochemical properties of atmospheric aerosol particles over suburban and remote locations and development of techniques for the Improvement of their determination methods - Bezantakos, Spyridon (2022)
Μέτρηση υγροσκοπικότητας και σύγκριση με φυσικοχημικές ιδιότητες αιωρούμενων σωματιδίων σε απομονωμένες και αστικές/ημιαστικές περιοχές της Ελλάδας. Τρόποι βελτίωσης των τεχνικών για την μέτρηση των φυσικοχημικών ιδιοτήτων των αιωρούμενων σωματιδίων. Τα παραπάνω αποτελούν πρωτότυπες εργασίες (καθώς έγιναν στα πλαίσια διδακτορικής διατριβής), όπως άλλωστε φαίνεται και από τις επιστημονικές δημοσιεύσεις που αποτελούν το σύνολο των κεφαλαίων της διατριβής.