Σχέδιο μάρκετινγκ σε εταιρεία παραδοσιακών προϊόντων - Χαλκιαδάκης, Νικόλαος (2022)
Ο στόχος της µελέτης που ακολουθεί είναι να αξιολογήσει τις διάφορες παραµέτρους που επηρρεάζουν την απόδοση της συγκεκριµένης εταιρίας και να καταλήξει σε ένα σύνολο προτάσεων που θα µπορούσαν να υλοποιηθούν µέσα στο 2017 και να επιφέρουν θετικά αποτελέσµατα για την εταιρία τόσο σε όρους µεριδίου αγοράς όσο και σε όρους κερδών.