Η επαγγελματική ένταξη των μηχανικών οικονομίας και διοίκησης κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης - Αγγελή, Αγγελική (2022)
Οι μέχρι τώρα έρευνες για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του ΤΜΟΔ δείχνουν ότι οι περισσότεροι μπαίνουν με καλούς όρους στην αγορά εργασίας. Η οικονομική κρίση όμως έχει έντονες αρνητικές συνέπειες σε όλες σχεδόν τις ειδικότητες. Σκοπός της παρούσας έρευνας είναι να εστιάσει στην επαγγελματική ένταξη των αποφοίτων του ΤΜΟΔ κατά την περίοδο 2013-2017 και να συγκρίνει τα αποτελέσματα με τα ευρήματα των προηγούμενων ερευνών. Η έρευνα πεδίου βασίζεται σε ερωτηματολόγιο το οποίο συμπληρώνεται τηλεφωνικά ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοπιστία στις απαντήσεις καθώς και υψηλός βαθμός ανταπόκρισης.