Έρευνα, σχεδιασμός και δημιουργία ενός βιογραφικού ντοκιμαντέρ για την ηθοποιό Μπέμπα Δόξα (1919 - 2000) - Μακροστέργιος, Ευάγγελος; Makrostergios, Evangelos (2022)
Η ερευνητική εργασία αυτή αποτελεί το γραπτό συνοδευτικό δοκίμιο της δημιουργίας του ντοκιμαντέρ «Γράμματα στη Μπέμπα Δόξα», το οποίο παρουσιάζει τη ζωή της ομώνυμης πρωταγωνίστριας του μουσικού μας θεάτρου.