Identifying the role of biases in the Internalization of Information Security Policies - Thanou, Olga; Θάνου, Όλγα (2022)
Ο στόχος της παρούσας εργασίας είναι η δημιουργία μιας μεθόδου για τον εντοπισμό των πολιτισμικών προκαταλήψεων των υπαλλήλων ενός τυπικού οργανισμού ώστε να τους ταξινομήσουμε σε τέσσερις πολιτισμικές ομάδες και συγκεκριμένα σε ιεραρχιστές (hierarchists), ισονομιστές (egalitarians), ατομικιστές (individualists), και μοιρολάτρες (fatalists).