Λαϊκός πολιτισμός και εκπαίδευση: ο ρόλος της πληροφορικής και των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών στην παραγωγή ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού - Καπανιάρης, Αλέξανδρος; Kapaniaris, Alexandros (2022)
Η διδακτορική διατριβή περιλαμβάνει και τα αντίστοιχα παραρτήματα.