Κ.Κ.Ε. και εξουσία (1940-1944): ιστορική έρευνα και “διδακτική μετατόπιση” για την κατανόηση των εμφύλιων συγκρούσεων και του επαναστατικού φαινομένου στη σχολική πράξη - Λαμπάτος, Γαβρίλης (2022)
Διδακτορική Διατριβή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης