Μικροσκοπικοί ήρωες στο παραμύθι: η παιδαγωγική αξιοποίηση του παραμυθιού με μικροσκοπικούς ήρωες - Σπύρου, Νίκη (2022)
Μία από τις πλέον αναγνωρισμένες διδακτικές μεθόδους στο περιβάλλον της προσχολικής και της σχολικής αγωγής είναι η χρήση του παραμυθιού. Αποτελεί ένα εργαλείο που, παρά τις όποιες τεχνολογικές εξελίξεις, αντέχει στο πέρασμα του χρόνου, διότι απλούστατα τα παιδιά αγαπούν τα παραμύθια. Στη παρούσα εργασία θα ασχοληθούμε με τα παραμύθια με μικροσκοπικούς ήρωες και θα μελετήσουμε την παιδαγωγική αξιοποίηση τους στην ειδική αγωγή.